Πλέον όλο και περισσότερες συσκευές διασκέδασης αντικαθιστώνται από τον υπολογιστή ή το κινητό, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση είναι δύο από αυτές! Ολοένα και περισσότεροι χρήστες ηληκτρονικών υπολογιστών προτιμούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή ή το κινητό για να ακούνε ραδιόφωνο και να βλέπουν ταινίες, παρά να έχουν στερεoφωνικό ή home cinema. Ενώ για αρκετό καιρό το ραδιόφωνο και η τηλεόραση δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν από τους υπολογιστές εξ αιτίας των αργών συνδέσεων, με την έλευση του ADSL όλοι μπορούνε να ακούσουν μουσική και να δούνε ταινίες υψηλής ευκρίνειας. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι τα streaming Radio & TV έχουντο μεγάλο πλεονέκτημα οτι είναι παγκόσμια, δηλαδή δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την τοποθεσία των ατόμων που θα παρακολουθούν το σας!

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι όπως εσείς θέλετε για να προσελκύσετε κόσμο, να διαφημίσετε τα προιόντα σας και γενικά οτιδήποτε απαιτεί ακουστικά μέσα. Και όλα αυτά σε πολύ χαμηλό κόστος συγκριτικά με αυτό που θα χρειαζόταν για να προβληθείτε κανονικά σε κάποιον ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό, και φυσικά εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο του streaming radio ή TV σας. Στατιστικές μελέτες δείχνουν πως οι χρήστες υπολογιστών και κινητών που κάνουν χρήση streaming υπηρεσιών αυξάνονται κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει οτι μπορείτε να εκμεταλευτείτε αυτή την νέα αναπτυσσόμενη τάση.

Για να αποκτήσετε δικό σας streaming κανάλι δεν απαιτείται καμία γνώση από μέρους σας. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου εμείς τη δημιουργία, κωδικοποίηση και μετάδοση του υλικού σας!

Streaming Radio

streaming_radioΤα κύρια χαρακτηριστικά του web radio είναι:

 1. Πολύ μικρό κόστος
 2. Αριθμός ακροατών ανάλογα με τις απαιτήσεις σας
 3. Έχετε πλήρη έλεγχο σε αυτό που μεταδίδεται
 4. Συμβατότητα με όλους τους δημοφιλείς media players και τα κινητά
 5. Δυνατότητα καταχώρησης σε καταλόγους με διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς
 6. Δυνατότητα για AutoDJ. Δηλαδή να ανεβάσετε μουσική στον server και να παίζει αυτόματα το μουσικό πρόγραμμα της επιλογής σας χωρίς να πρέπει να μεταδίδετε από τον υπολογιστή σας
 7. Παρέχονται αναλυτικά στατιστικά ακροαματικότητας

Μπορείτε να ακούσετε demo από τον σταθμό μας RM-Radio εδώ

Streaming Video & Web TV

broadcast1Τα κύρια χαρακτηριστικά του streaming video & web tv είναι:

 1. Πολύ μικρό κόστος
 2. Αριθμός θεατών ανάλογα με τις απαιτήσεις σας
 3. Έχετε πλήρη έλεγχο σε αυτό που μεταδίδεται
 4. Συμβατότητα με όλους τους δημοφιλείς media players και τα κινητά
 5. Δυνατότητα καταχώρησης σε καταλόγους με διαδικτυακούς τηλεοπτικούς σταθμούς
 6. Δυνατότητα για video on demand