RM-Group internet services

To Facebook αποτελεί ένα ισχυρότατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκατομμύρια χρήστες περνούν αρκετό χρόνο μέσα σε αυτό καθημερινά. Ως εκ τούτου αποτελεί πολύ καλό χώρο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Όπως είναι λογικό έχει αναπτύξει δική του πλατφόρμα διαφήμισης, τα Facebook ads. Πριν συνεχίσετε λάβετε υπόψη μερικά επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Facebook:

Πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα.

500 εκατομμύρια χρήστες του Instagram χρησιμοποιούν την εφαρμογή κάθε μήνα.

1 από τα 5 λεπτά που αφιερώνουν οι χρήστες στις ΗΠΑ σε φορητές συσκευές είναι στο Facebook ή στο Instagram.

Τα οφέλη των Facebook Ads

 • Ευκολία επιλογής και στόχευσης κοινού.
 • Μπορείτε να επιλέξετε το κοινό σας με βάση δημογραφικά στοιχεία, συμπεριφορές ή στοιχεία επικοινωνίας.
 • Μορφές διαφήμισης κατάλληλες για την προσέλκυση της προσοχής του κοινού.
 • Οι διαφημιστικές μορφές μας είναι ελκυστικές, ευέλικτες και λειτουργούν σε κάθε συσκευή και ταχύτητα σύνδεσης.
 • Μετρήσιμα και χρήσιμα αποτελέσματα.
 • Τα εργαλεία αναφορών διαφημίσεων δείχνουν πώς έχουν επηρεάσει οι διαφημίσεις την επιχείρησή σας, μέσα από αναφορές με οπτική και ευανάγνωστη μορφή.

Προϋπολογισμός και στόχοι marketing

Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήστε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε. Στη συνέχεια προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν μηνιαίο προϋπολογισμό τουλάχιστον 90€ (3€/ημέρα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Facebook μπορείτε να επιτύχετε στόχους της επιχείρησης όπως:

 • Να κάνετε αισθητή την παρουσία σας.
 • Να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
 • Να βοηθήστε τους άλλους να σας ανακαλύψουν.
 • Να βρείτε υποψήφιους πελάτες.
 • Να προωθήσετε τις πωλήσεις σας.
 • Να κερδίστε την πελατειακή πίστη.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συνοπτικές πληροφορίες για τα Facebook Ads. Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Οφέλη online διαφήμισης

Χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση

Μας παρέχουν πολλά αναλυτικά στοιχεία στόχευσης, όπως λέξεις αναζήτησης & ανταγωνισμός, τοπογεωγραφική στόχευση, target group, ενδιαφέροντα κ.α. αλλά και αναλυτικά στατιστικά προς αξιοποίηση & επαναστόχευση

Μεγαλύτερο κοινό και διάρκεια

Οι online διαφημιστικές καμπάνιες, βοηθούν στην προσέγγιση υποψηφίων πελατών μαζικά (εκατοντάδες ή χιλιάδες). Έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα αλλά και επικουρικό.

Χτίσιμο πελατολογίου

Προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες που δεν γνωρίζουν την επιχείρησή σας. Η online διαφήμιση βοηθά αποδεδειγμένα στην αύξηση πελατών και κατ’ επέκταση στην αύξηση του τζίρου σας.

Positioning

Αποκτήστε καλύτερη θέση έναντι του ανταγωνισμού και ενισχύστε τη θέση σας στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέους ή υφιστάμενους πελάτες σας.

Brand awareness

Η ορθή χρήση της online διαφήμισης θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της επιχείρησής σας ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν γίνει ακόμα πελάτες σας.

Web reputation

Έχετε κάποια δυνατά σημεία όπως το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε, την ποιότητα των προϊόντων σας ή τις τιμές σας; Τονίστε τα μέσω της online διαφήμισης και χτίστε την διαδικτυακή σας φήμη.

Γιατί να προτιμήσετε την RM Group;

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε λογικές τιμές

Δεν είμαστε εκτός πραγματικότητος και δεν θέτουμε παράλογους περιορισμούς. Θα μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας σας ούτως ή άλλως ανεξάρτητα από το μέγεθος του προϋπολογισμού σας.

Υποστήριξη και συνεχής βελτίωση

Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στον χώρο του internet marketing. Είμαστε σε θέση να προτείνουμε βέλτιστες λύσεις για την δική σας περίπτωση και τον δικό σας προϋπολογισμό.

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας;