Όλοι οι servers μας βρίσκονται σε Ευρωπαϊκά datacenters, πλήρως εξοπλισμένα και προστατευμένα. Είναι σύμφωνα με το πρότυπο DIN ISO/IEC 27001, ενώ κάνουν χρήση του προτύπου ISMS και έχουν πιστοποίηση FOX. Παράλληλα παρέχεται δωρεάν προστασία DDoS με συστήματα Arbor και Juniper. Επίσης επειδή νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, τα datacenters που επιλέγουμε λειτουργούν με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με πιστοποίηση TUV NaturEnergie AG.\

Οι servers μας είναι όλοι Dell Proliant με επεξεργαστές Intel Xeon και δίσκους NVMe. Όλο το hardware είναι Enterprise grade για αξιοπιστία και απόδοση.

Για τους πελάτες μας παρέχεται εξειδικευμένο σύστημα Τεχνικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Λογαριασμού. Έτσι έχετε πάντα τον έλεγχο των υπηρεσιών σας, ενώ λαμβάνετε υποστήριξη στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Έχετε ήδη ιστοσελίδα σε άλλο πάροχο hosting; Κανένα πρόβλημα. Θα μεταφέρουμε την ιστοσελίδα και όλα σας τα αρχεία σε εμάς χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Κάθε πακέτο φιλοξενίας έχει δικό του πίνακα ελέγχου cPanel, για να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας μέσα από ένα φιλικό γραφικό περιβάλλον.

Shared Hosting

Το Shared Hosting είναι ο πιο διαδεδομένος και οικονομικός τρόπος για την φιλοξενία ιστοσελίδων. Ο λόγος είναι ότι στον ίδιο server φιλοξενούνται παραπάνω από μία ιστοσελίδες οι οποίες μοιράζονται το κόστος συντήρησης. Όλοι οι servers μας κάνουν χρήση δίσκων NVMe, και όχι κλασσικών απαρχαιωμένην HDD, αλλά ούτε και SSD. Ο λόγος είναι πως οι δίσκοι NVMe είναι αυτή τη στιγμή ότι ταχύτερο υπάρχει, με απόδοση γύρω στις 10 φορές ταχύτερη από τους SSD. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι σελίδες σας να φορτώνουν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

Reseller Hosting

Θέλετε να ξεκινήσετε την δικιά σας επιχείρηση παροχής ιστοφιλοξενίας; Σας παρέχουμε τα πάντα, με πλήρη διαχείριση από την ομάδα μας με τα εξειδικευμένα πακέτα φιλοξενίας για μεταπωλητές. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, και να αφήσετε την διαχείριση και τα τεχνικά θέματα σε εμάς.

VPS

Η υπηρεσία VPS (Virtual Private Server) είναι ένας εικονικός server με περισσότερες δυνατότητες ταχύτητας και ελέγχου από το Shared Hosting. Έχει αυξημένο κόστος ωστόσο είναι οικονομικότερη λύση από τον ιδιωτικό server.