RM-Group internet services

To Google Remarketing είναι ακόμα ένα δυναμικό εργαλείο εξειδικευμένης online διαφήμισης. Μας επιτρέπει να στοχεύσουμε με εξατομικευμένες διαφημίσεις άτομα που έχουν επισκεφτεί και αλληλεπίδρασαν με το site σας. Με την ρύθμιση επιμέρους παραμέτρων θα αυξήσετε τις πιθανότητες για ενέργειες (αγορές, συμπλήρωση φόρμας κλπ). Η διαφήμιση “ακολουθεί” και  επαναπροσεγγίζει του επισκέπτες αυτούς κατά την περιήγησή τους σε συνεργαζόμενα site με την Google.

Οφέλη του Google Remarketing

Το συγκεκριμένο είδος διαφήμισης παρέχει πολλαπλά οφέλη. Το κυριότερο είναι ότι χρησιμοποιούμε οπτικό περιεχόμενο (φώτο, video και φυσικά κείμενο). Αποδεδειγμένα έχει υψηλότερη δυναμική και ανταπόκριση έναντι του απλού κειμένου. Ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία για να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε.

Εργασίες και προϋπολογισμός

Οι εργασίες που προσφέρουμε συμφωνούν απόλυτα με τα Best Google standards & practices και είναι:

  • Σχεδιασμός
  • Υλοποίηση
  • Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας και των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός (budget) μιας μέσης Remarketing καμπάνιας είναι 90€* εφάπαξ. Έχει απήχηση σε στοχευμένο κοινό και διάρκεια προβολής 30 ημέρες. Η χρέωση αφορά μόνο τα κλικ στις διαφημίσεις (“Pay Per Click”) και όχι απλά τις εμφανίσεις των διαφημίσεων μας.

*Το ποσό αυτό αφορά μόνον την Google. Η αμοιβή της RM Group υπολογίζεται χωριστά ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Προδιαγραφές διαφημιστικής καμπάνιας Google Remarketing

  • Μία διαφημιστική καμπάνια αποτελείται από 5 διαφημιστικά κοινά.
  • Κάθε κατηγορία της περιλαμβάνει 2 διαφημιστικά μηνύματα εικόνας (banner) για κινητά και PC.
  • Σωστή μελέτη και σύνταξη των λεκτικών που συνοδεύουν την διαφήμιση.

Αν οι ανάγκες σας υπερβαίνουν τις παραπάνω προδιαγραφές εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις.

Οφέλη online διαφήμισης

Χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση

Μας παρέχουν πολλά αναλυτικά στοιχεία στόχευσης, όπως λέξεις αναζήτησης & ανταγωνισμός, τοπογεωγραφική στόχευση, target group, ενδιαφέροντα κ.α. αλλά και αναλυτικά στατιστικά προς αξιοποίηση & επαναστόχευση

Μεγαλύτερο κοινό και διάρκεια

Οι online διαφημιστικές καμπάνιες, βοηθούν στην προσέγγιση υποψηφίων πελατών μαζικά (εκατοντάδες ή χιλιάδες). Έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα αλλά και επικουρικό.

Χτίσιμο πελατολογίου

Προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες που δεν γνωρίζουν την επιχείρησή σας. Η online διαφήμιση βοηθά αποδεδειγμένα στην αύξηση πελατών και κατ’ επέκταση στην αύξηση του τζίρου σας.

Positioning

Αποκτήστε καλύτερη θέση έναντι του ανταγωνισμού και ενισχύστε τη θέση σας στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέους ή υφιστάμενους πελάτες σας.

Brand awareness

Η ορθή χρήση της online διαφήμισης θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της επιχείρησής σας ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν γίνει ακόμα πελάτες σας.

Web reputation

Έχετε κάποια δυνατά σημεία όπως το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε, την ποιότητα των προϊόντων σας ή τις τιμές σας; Τονίστε τα μέσω της online διαφήμισης και χτίστε την διαδικτυακή σας φήμη.

Γιατί να προτιμήσετε την RM Group;

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε λογικές τιμές

Δεν είμαστε εκτός πραγματικότητος και δεν θέτουμε παράλογους περιορισμούς. Θα μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας σας ούτως ή άλλως ανεξάρτητα από το μέγεθος του προϋπολογισμού σας.

Υποστήριξη και συνεχής βελτίωση

Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στον χώρο του internet marketing. Είμαστε σε θέση να προτείνουμε βέλτιστες λύσεις για την δική σας περίπτωση και τον δικό σας προϋπολογισμό.

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας;