RM-Group internet services

Ο όρος e-mail marketing περιλαμβάνει τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα κατά την αποστολή αλληλογραφίας μέσω email (συνήθως εμπορικής) σε ομάδες αποδεκτών. Είναι ένας δυναμικός τρόπος προώθησης που, με ορθή χρήση, μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το e-mail marketing χρησιμοποιείται σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. Τι αλλάζει ανά τομέα; Το ύφος και η συχνότητα προσέγγισης της λίστας αποδεκτών. Και είναι απόλυτα λογικό. Θα ήταν οξύμωρο να έχουν την ίδια συχνότητα αποστολής (π.χ. ανά 10 ημέρες) ένα εμπορικό κατάστημα ρούχων με μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Πλεονεκτήματα του e-mail marketing

Προσέγγιση μεγάλου πλήθους αποδεκτών

Το e-mail marketing ενημερώνει μαζικά πλήθος αποδεκτών. Έχει όμως συντριπτικά μικρότερο κόστος από αυτό των εκτυπώσεων φυλλαδίων ή τα έξοδα προβολών σε μέσα όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Χρησιμοποιήστε σωστά την λίστα πελατών σας και θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας με ελάχιστο κόστος.

Πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας

Μια μαζική αποστολή μηνύματος σε μία λίστα με αποδέκτες μπορεί να έχει ποικιλία μορφών. Παραδείγματα:

  • Μία ευχαριστήρια επιστολή στους επισκέπτες του περιπτέρου σας μετά από μία έκθεση.
  • Ένα ενημερωτικό μήνυμα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας της εταιρείας σας.
  • Ευχετήρια μηνύματα (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαιρινές διακοπές).
  • Μηνύματα προωθητικών ενεργειών.

Εφαρμογές διαχείρισης λιστών με ελάχιστο κόστος

Το e-mail marketing έχει πέρασε σε άλλο επίπεδο μέσω ειδικών εφαρμογών διαχείρισης (π.χ. MailChimp, Moosend κλπ). Όλα προσφέρονται δωρεάν ή με κάποιο χαμηλό αντίτιμο (όταν οι λίστες σας ξεπεράσουν κάποιο όριο) και βοηθούν να δημιουργείτε όμορφες καμπάνιες. Μπορείτε να διατηρείτε λίστες με ομάδες αποδεκτών και να λαμβάνετε αναφορές της ανταπόκρισης τους στις καμπάνιες σας. Γενικότερα πρόκειται για εργαλεία που θα βοηθήσουν την εξατομίκευση της επικοινωνίας σας.

Επιπλέον οφέλη

Εκτός των όσων ήδη αναφέραμε παραπάνω, τo e-mail marketing έχει επιπλέον οφέλη τα οποία και αναφέρουμε συνοπτικά:

  • Δυνατότητα δοκιμών και αλλαγών στην ίδια λίστα αποδεκτών.
  • Πραγματική παρακολούθηση της απόδοσης κάθε καμπάνιας χωριστά και εξαγωγή ξεκάθαρων συμπερασμάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου επικοινωνίας.
  • Έως και μηδενισμός κόστους αποστολών όπως αυτά που έχετε για ευχετήριες κάρτες, ενημερωτικές επιστολές για νέα προϊόντα κλπ.
  • Άμεση μετάδοση της πληροφορίας την στιγμή που θέλετε εσείς.
  • Δυνατότητα συχνότερης επικοινωνίας ειδικά για εμπορικούς σκοπούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την δική σας καμπάνια. Ανακαλύψτε και εσείς την αποτελεσματικότητα του e-mail marketing.

Οφέλη online διαφήμισης

Χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση

Μας παρέχουν πολλά αναλυτικά στοιχεία στόχευσης, όπως λέξεις αναζήτησης & ανταγωνισμός, τοπογεωγραφική στόχευση, target group, ενδιαφέροντα κ.α. αλλά και αναλυτικά στατιστικά προς αξιοποίηση & επαναστόχευση

Μεγαλύτερο κοινό και διάρκεια

Οι online διαφημιστικές καμπάνιες, βοηθούν στην προσέγγιση υποψηφίων πελατών μαζικά (εκατοντάδες ή χιλιάδες). Έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα αλλά και επικουρικό.

Χτίσιμο πελατολογίου

Προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες που δεν γνωρίζουν την επιχείρησή σας. Η online διαφήμιση βοηθά αποδεδειγμένα στην αύξηση πελατών και κατ’ επέκταση στην αύξηση του τζίρου σας.

Positioning

Αποκτήστε καλύτερη θέση έναντι του ανταγωνισμού και ενισχύστε τη θέση σας στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέους ή υφιστάμενους πελάτες σας.

Brand awareness

Η ορθή χρήση της online διαφήμισης θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της επιχείρησής σας ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν γίνει ακόμα πελάτες σας.

Web reputation

Έχετε κάποια δυνατά σημεία όπως το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε, την ποιότητα των προϊόντων σας ή τις τιμές σας; Τονίστε τα μέσω της online διαφήμισης και χτίστε την διαδικτυακή σας φήμη.

Γιατί να προτιμήσετε την RM Group;

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε λογικές τιμές

Δεν είμαστε εκτός πραγματικότητος και δεν θέτουμε παράλογους περιορισμούς. Θα μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας σας ούτως ή άλλως ανεξάρτητα από το μέγεθος του προϋπολογισμού σας.

Υποστήριξη και συνεχής βελτίωση

Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στον χώρο του internet marketing. Είμαστε σε θέση να προτείνουμε βέλτιστες λύσεις για την δική σας περίπτωση και τον δικό σας προϋπολογισμό.

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας;