RM-Group internet services

Τι είναι το Smart Price Tag (ή έξυπνες ετικέτες τιμών)

smart-price-tag-1

Το Smart Price Tag (έξυπνες ετικέτες τιμών) είναι μία εφαρμογή της ψηφιακής σήμανσης που δημιουργήθηκε για την αποτελεσματικότερη παρουσίαση των τιμών και των χαρακτηριστικών των προϊόντων που εμπορεύονται τα καταστήματα λιανικής.

Ο τρόπος παρουσίασης τιμών έως σήμερα απαιτούσε περιοδική εκτύπωση ετικετών και τοποθέτηση τους σωστά, δίπλα από το προϊόν. Σε μεγαλύτερα καταστήματα ή αλυσίδες η διαδικασία γίνεται ενίοτε πιο περίπλοκη αφού περιλαμβάνει και τα αιτήματα τιμών από την κεντρική διαχείριση. Πολλά βήματα όμως σημαίνουν περισσότερο χρόνο, αυξημένα έξοδα και, φυσικά, μεγαλύτερη πιθανότητα λαθών.

Οι ψηφιακές ετικέτες απλοποίησαν όλη την διαδικασία. Χρειάζεστε έναν υπολογιστή (που λογικά έχετε ήδη) και όσες οθόνες με λειτουργικό Android κρίνετε αναγκαίες.

Αν έχετε ένα μικρό κατάστημα ίσως είναι ασύμφορο οικονομικά ή απλώς ανέφικτο (ίσως λόγω χώρου) να βάλετε οθόνες σε κάθε ένα από τα είδη που εμπορεύεστε. Μπορείτε όμως άνετα να τοποθετήσετε 3-4 συσκευές tablet στην βιτρίνα σας και να ενισχύσετε τον τρόπο παρουσίασης των ειδών που έχετε εκεί. Με μερικά γραφικά και σωστή επιλογή των πληροφοριών, θα τραβήξετε πιο εύκολα την προσοχή. Παράλληλα θα μοιραστείτε περισσότερα πλεονεκτήματα για τα είδη προς πώληση άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε στοχευμένες ενέργειες προώθησης σε πραγματικό χρόνο όπως π.χ. ένα μήνυμα “-15% για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη ώρα”, στις ώρες αιχμής και να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας.

Οι έξυπνες ετικέτες τιμών προσαρμόζονται παντού

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σας, όσο μικρό ή μεγάλο είναι το κατάστημα λιανικής που διαθέτετε, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτό το νέο πανίσχυρο εργαλείο. Ας δούμε πως:

Επιλέξτε εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε προκαθορισμένα πρότυπα και να τροποποιήσετε την εμφάνιση στις έξυπνες ετικέτες σας όσο και όπως εσείς επιθυμείτε. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, αποθηκεύετε τις αλλαγές. Όλες οι συσκευές σας θα ενημερωθούν αυτόματα.

Πολλαπλές δυνατότητες παρουσίασης. Οι ανάγκες στα καταστήματα λιανικής ποικίλουν. Ένα κατάστημα ρούχων μπορεί δείχνει το brand, τα διαθέσιμα μεγέθη και χρώματα, την τιμή ή και την προσφορά που ισχύει για ένα είδος. Ένα κατάστημα με κινητά πρέπει να επικοινωνήσει μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών που συγκριτικά θα καθορίσουν την πώληση (brand, μοντέλο, λειτουργικό, μνήμη, κάμερες κ.ο.κ.). Ένα από τα δυνατά σημεία της εφαρμογής είναι ότι δεν σας περιορίζει, είτε θέλετε μία απλή είτε μία πολυσέλιδη ψηφιακή ετικέτα. Κάθε μία από τις οθόνες μπορεί να αντιστοιχιστεί με ένα προΪόν προβάλλοντας ό,τι ακριβώς θέλετε.

Διαχείριση τιμοκαταλόγου. Όλες οι αλλαγές της λίστας τιμών γίνονται από έναν πίνακα ελέγχου και είναι αντιστοιχισμένες στις συσκευές-ψηφιακές ετικέτες περιορίζοντας πιθανά λάθη ή ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση.

Συνεχής εγγραφή συσκευών. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συσκευών που θα χρησιμοποιήσετε. Αν θελήσετε να τις αυξήσετε δεν χρειάζεται νέα εγκατάσταση, μόνο η προσθήκη της νέας συσκευής.

Απλή διαχείριση. Η διαχείριση των συσκευών, τα πρότυπα και οι τιμοκατάλογοι ελέγχονται από μια κεντρική τοποθεσία. Η διαδικασία είναι η ίδια και απολύτως ανεξάρτητη από τον αριθμό των συσκευών.

Ευελιξία. Ο απομακρυσμένος έλεγχος εξασφαλίζει ότι οι αλλαγές στα πρότυπα και στις τιμές πραγματοποιούνται έγκαιρα και εγγυάται ακρίβεια σε όλο το δίκτυο των ετικετών με τις τιμές σας.

Ανίχνευση αλληλεπίδρασης με χρήστες. Η εφαρμογή ανιχνεύει το σήκωμα, το άγγιγμα και την έξοδο στην αρχική οθόνη δίνοντας ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες. Για τον ίδιο λόγο η οθόνη περιστρέφεται αυτόματα ή καθορίζει τον προσανατολισμό της για εσάς.

smart-price-tag-2Προφύλαξη της συσκευής. Οι  επιλογές “Ρυθμίσεις” και “Google Play” που βρίσκονται σε όλες τις συσκευές Android προστατεύονται ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να πραγματοποιούν αλλαγές ή εγκαταστάσεις άλλων εφαρμογών.

Περιθώρια βελτίωσης. Καθίστε αναπαυτικά και παρατηρήστε τους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν με τις ψηφιακές ετικέτες τιμών σας. Προσεγγίστε το κοινό-στόχο σας. Δημιουργήστε ένα θετικό αντίκτυπο με διαφορετικό περιεχόμενο ανά τοποθεσία και προωθήστε την απασχόληση μέσω κινητών συσκευών, tablet, και μέσων κοινωνικής δικτύωσης για αύξηση της αλληλεπίδρασης των πελατών και μεγαλύτερες πωλήσεις.

Στην RM GROUP ξεχωρίσαμε τις ψηφιακές ετικέτες γιατί θεωρούμε ότι είναι ο πλέον απλός, γρήγορος, οικονομικός και (κυρίως) αποδοτικός τρόπος διαχείρισης τιμών με εύκολη πρόσβαση από τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολυεργαλείο στο δικό σας κατάστημα.

Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας;