Όπως όλοι γνωρίζουμε από τώρα …

Είναι πιο δύσκολο από ποτέ να διατηρηθεί η προσοχή των επισκεπτών σας για περισσότερο από ένα λεπτό, και είναι ακόμη πιο δύσκολο να ανταποκριθούν άμεσα σε κάποια ενέργεια στην ιστοσελίδα σας όπως για παράδειγμα αγορά !  Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι οι πωλήσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες μέρα με τη μέρα και οι πελάτες πιο επιλεκτικοί και απαιτητικοί.

 1. Το RM-Avatar σας βοηθάει να αλληλοεπιδράσετε άμεσα, με όμορφο τρόπο και χωρίς να γίνεστε ενοχλητικοί με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο που ούτε τα pop-ups ,widget όπως και άλλα εργαλεία μετατροπής πωλήσεων μπορούν να σας προσφέρουν.
 2. Σας επιτρέπει να προσεγγίσετε τους επισκέπτες σας με έναν ιδιαίτερο και όμορφο τρόπο, και να κρατήσετε την προσοχή τους.
 3. Μεταφέρει οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε σε κάθε επισκέπτη, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επισκέπται το δικτυακό σας τόπο.
 4. Μπορείτε να προσφέρετε εκπτωτικά κουπόνια, μπόνους αγορών όπως και άλλα κίνητρα για να κερδίσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε δυνητικούς πελάτες!
 5. Μπορείτε να προσθέσετε την υπηρεσία RM-Avatar σε blogs , ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα ενισχύσει άμεσα τις πωλήσεις σας και θα οδηγήσει σε εγγραφές νέων μελών!
 6. Παράδειγμα: Χρησιμοποιήστε RM-Avatar να προσφέρετε στους επισκέπτες ένα δωρεάν ebook ή εκπτωτικό κουπόνι.

Αν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα…

 1. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία RM-Avatar, για να μπορέσετε να προσφέρετε κίνητρα στους επισκέπτες σας να αγοράσουν το προϊόν που βλέπουν και όχι απλά να φύγουν για να ψάξουν σε ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα.
 2. Βοηθήστε τους πελάτες σας  να ολοκληρώσουν μια πώληση. Μπορείτε να τους δώσετε τον τρόπο να σας βρούνε εάν έχουν απορίες ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες με την υπηρεσία RM-Avatar με όμορφο και καινοτόμο τρόπο.
 3. Οι πωλήσεις σας θα αυξηθούν, ενώ τα ποσοστά παρατημένων καλαθιών θα μειωθούν κατακόρυφα !
 4. Μπορείτε επίσης να μαζέψετε e-mail συνδρομητών από τους επισκέπτες οι οποίοι μόλις έχουν επισκεφτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με εύκολο και ευχάριστο τρόπο για τον επισκέπτη.
 5. Χρησιμοποιήστε το RM-Avatar για να προσφέρετε εκπτωτικά κουπόνια, μπόνους αγορών, προσφορές με «1+1 δώρο» και ό, τι άλλο θέλετε ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας .
 6. Ξεκινήστε οποιοδήποτε Youtube ή Vimeo βίντεο (συμπεριλαμβανομένων των βίντεο που δεν σας ανήκει) μετά το avatar μέσα σε λίγα λεπτά – έτσι ώστε να μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τα αποτελέσματα.