Η καρδιά της υπηρεσίας σας – τα Smileys

Οι 4 εικόνες Smiley είναι προσιτές, ανώνυμες, ευκολόχρηστες, και σας βοηθούν να ακούσετε την άποψη των πελατών και των εργαζομένων σας σε όλα τα επιχειρησιακά περιβάλλοντα. Τα Smileys ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση, αυξάνουν τη συμμετοχή των πελατών και των εργαζομένων, και σας δίνουν μέχρι 20 φορές περισσότερη ανταπόκριση σε αξιολογήσεις σε σχέση με τις φόρμες αξιολόγησης.

Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι απαντούν στην ερώτησή σας πατώντας την εικόνα που αντιστοιχεί καλύτερα στην εμπειρία που είχαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κατάστημά σας. Τα δεδομένα συλλέγονται και μεταφέρονται μέσω ενός ασφαλούς δικτύου στην υπηρεσία αναφοράς cloud.

Ακολουθήστε την αξιολόγησή σας – η έξυπνη υπηρεσία αναφοράς

Καταγράψτε και ανακαλύψτε την απόδοσή σας και σε ποιους τομείς μπορείτε να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Η έξυπνη υπηρεσία αναφοράς cloud αναλύει τα δεδομένα της έρευνάς σας και εμφανίζει τα αποτελέσματα σε κατανοητή μορφή. Η υπηρεσία καθιστά εφικτό για εσάς να δείτε και να καταλάβετε την απόδοσή σας μέσω των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης και να αναγνωρίσετε πότε και που χρειάζονται βελτιώσεις

Θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας με πιο χαρούμενους πελάτες;

Για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από τους ανταγωνιστές, να αυξήσετε τα έσοδά σας και να γίνετε πρωτοπόρος στην αγορά λιανικής/χονδρικής, είναι σημαντικό να ακούτε τη γνώμη των καταναλωτών σας.

Eίναι 100% συμβατό με κινητά , τάμπλετ και κάνει αξιολογήσεις 24/7 365 ημέρες τον χρόνο