Κρατήσεις για night club

Ενσωματώστε την εφαρμογή Κρατήσεις για night club στην ιστοσελίδα σας για να προσφέρετε διαφορετικούς τύπους κρατήσεων (π.χ. απλό, VIP κλπ.). Ορίστε διαφορετική χωρητικότητα ανά τραπέζι και διαφορετικές τιμές ανά άτομο. Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε τύπο πληρωμής σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι πελάτες σας μπορούν αν το επιθυμείτε να κάνουν προ-παραγγελία των ποτών και των συνοδευτικών τους (αναψυκτικά, ξηρούς καρπούς κλπ.). Μέσα από το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης μπορείτε να κάνετε και μαζικές αποστολές emails στους σταθερούς πελάτες και να ενημερώσετε για events ή προσφορές.

Παραμετροποίηση τραπεζιών

Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τραπέζια και διαφορετικά επίπεδα εξυπηρέτησης. Το οργανωμένο και απλά δομημένο πάνελ διαχείρισης ΔΕΝ απαιτεί ειδικές γνώσεις και προσφέρει δυνατότητες όπως:

 • Ορισμός διαφορετικών τύπων τραπεζιών.
 • Προσθήκη τίτλου, εικόνας και σύντομης περιγραφής.
 • Εμφάνιση του αριθμού διαθέσιμων τραπεζιών και της χωρητικότητάς τους.
 • Ορισμός διαφορετικών τιμών ανά τραπέζι.
 • Εμφάνιση ή απόκρυψη τραπεζιών αλλάζοντας την κατάστασή τους.

Δεχτείτε παραγγελίες ποτών και extras

Οι πελάτες σας μπορούν να παραγγείλουν τα ποτά τους καθώς και ότι άλλο προσφέρετε (αναψυκτικά, ξηρούς καρπούς κλπ.) την στιγμή της κράτησης. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές κατηγορίες για τα extras μέσα από την σχετική επιλογή στο μενού διαχείρισης.

 • Ορίστε όσα extras κρίνετε ότι χρειάζεστε
 • Χρεώστε τα στις δικές τους κατηγορίες
 • Προσθέστε όσες κατηγορίες θέλετε με μερικά κλικ.
 • Οι πελάτες μπορούν να αναθεωρήσουν να extras που επέλεξαν πριν την οριστικοποίηση της κράτησης.
 • Εμφανίστε ή αποκρύψτε extras σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Περιβάλλον διαχείρισης της εφαρμογής

Οι χρήστες της επιχείρησης μπορούν εύκολα να δουν τις πρόσφατες κρατήσεις, να εκτυπώσουν τις σημερινές καταχωρήσεις και να αναθεωρήσουν στοιχεία τακτικών πελατών. Μόνον οι διαχειριστές έχουν πρόσβαση σε επεξεργασία και διαγραφή πληροφοριών.

 • Δείτε και ταξινομήστε άμεσα όλες τις πληροφορίες
 • Αναζητήστε κρατήσεις με κριτήρια
 • Αλλάξτε την κατάσταση κράτησης με ένα κλικ.
 • Προσθέστε κρατήσεις από την διαχείριση.
 • Δείτε στοιχεία των πελατών και προσθέστε τα στην βάση των πελατών σας.
 • Συσχετίστε την κατάσταση κράτησης με την πληρωμή.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις ώστε να φέρετε την εφαρμογή ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας:

 • Ορίστε ημέρες/διαστήματα αργιών της επιχείρησης.
 • Στείλτε μηνύματα email και SMS σε πελάτες και διαχειριστές.
 • Κάντε μαζικές αποστολές προωθητικών emails.
 • Μεταφράστε εύκολα όλα τα πεδία της εφαρμογής και υποστηρίξτε επιπλέον γλώσσες.
 • Δυνατότητα back up με ένα κλικ για να έχετε ασφαλή τα δεδομένα σας.

Όπως όλες οι cloud εφαρμογές της RM-Group, η εφαρμογή Κρατήσεις για night club θα συμπληρώσει και θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες σας. Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να κάνουν τις κρατήσεις τους, να παραγγείλουν τα ποτά τους και να πληρώσουν πριν έρθουν. Ενισχύστε με δυναμικό τρόποι την online παρουσία σας. Οι ανταγωνιστές σας μάλλον το κάνουν ήδη.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Διαφορετικοί τύποι τραπεζιών

Προσθέστε τύπους τραπεζιών με φωτογραφία, σύντομη περιγραφή και τιμή κράτησης. Ορίστε την χωρητικότητα τους και τον συνολικό αριθμό τους. Οι χρήστες βλέπουν και την μέση τιμή ανά άτομο για ευκολία.

Ποτά και extras

Οι πελάτες σας μπορούν να παραγγείλουν κατά την κράτηση τα ποτά τους και τα extras (αναψυκτικά, ξηροί καρποί κλπ.) που προσφέρετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε όσα θέλετε μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης.

Τιμές και προκαταβολές

Ορίστε διαφορετικές τιμές και προκαταβολές ανά τραπέζι. Μόλις ορίσετε και το ποσοστό φόρου το σύστημα υπολογίζει αυτόματα τις τελικές τιμές που βλέπει ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της κράτησης.

Πληρωμές

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να επιλέξουν μεταξύ online και offline πληρωμών. Η νομισματική μονάδα και οι προσφερόμενοι τρόποι πληρωμής ορίζονται από τον διαχειριστή.

Αργίες

Μπορείτε να ορίσετε τις ημερομηνίες που η επιχείριση είναι κλειστή. Οι χρήστες θα βλέπουν σχετικό μήνυμα στο ημερολόγιο που θα ενημερώνει ότι δεν είναι εφικτό να γίνουν κρατήσεις.

Μοντέρνος responsive σχεδιασμός

Η εφαρμογή παίζει σε όλες τις συσκευές και οθόνες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικά χρωματικά θέματα ανάλογα με το ποιο ταιριάζει καλύτερα με την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

Μαζικά μηνύματα και ειδοποιήσεις

Στείλτε προωθητικά email στους πελάτες σας και ρυθμίστε αυτόματες απαντήσεις. Τα μηνύματα μπορούν να αποστέλλονται σε πελάτες και διαχειριστές. Ρωτήστε μας για την δυνατότητα χρήσης SMS μέσω API key.

Επιπλέον απαιτήσεις

Αν πιστεύετε ότι η εφαρμογή δεν καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας υπάρχει και η δυνατότητα custom ανάπτυξης, ενίοτε με επιπλέον χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Δείτε πριν αγοράσετε!

Δυνατότητα επίδειξης

Επικοινωνήστε μαζί μας για δείτε από κοντά ή απομακρυσμένα όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διάρκεια συνδρομής

Οι εφαρμογές RM Cloud προσφέρονται με το μοντέλο Λογισμικού ως Υπηρεσία (Software as a Service / SaaS) με ελάχιστη διάρκεια τους 12 μήνες.

Επικοινωνήστε τώρα και επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές των εφαρμογών μας!

Εφαρμογές cloud από την RM Group