Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών

Η cloud εφαρμογή Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών (Repair System) επιτρέπει στον πελάτη να βλέπει μέσα από την ιστοσελίδα σας την πρόοδο των εργασιών όπως:

 • υπηρεσίες συντήρησης,
 • υπηρεσίες επισκευής,
 • υπηρεσίες αναβάθμισης.

Που απευθύνεται η Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών (Repair System)

Απευθύνεται σε επαγγελματικούς χώρους που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες όπως:

 • τα συνεργεία,
 • τα καθαριστήρια,
 • τα μαγαζιά επισκευών και αναβαθμίσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών,
 • τα ταπητοκαθαριστήρια, κ.α.

Γενικές πληροφορίες για την Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών

 • Η Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών λειτουργεί με απλές δυναμικές φόρμες που προσαρμόζονται με ευκολία στις ανάγκες του κάθε πελάτη.
 • Ο διαχειριστής δημιουργεί και επεξεργάζεται με ευκολία τις εγγραφές των πελατών και τις εγγραφές των βημάτων/εργασιών με το κόστος τους.
 • Στην συνέχεια ενημερώνει τα επιμέρους βήματα για την ολοκλήρωσή τους.
 • Με την ολοκλήρωση του τελευταίου βήματος, ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail ή SMS για το πέρας των εργασιών και για το ακριβές κόστος.
 • Υποστηρίζονται όλοι οι δημοφιλείς τρόποι πληρωμών.
 • Η εφαρμογή υποστηρίζει και μαζικές αναφορές όπως π.χ. πόσες εργασίες είναι στο βήμα 1, στο βήμα 2, στην παράδοση και ούτω καθεξής.
 • Είναι απόλυτα συμβατή με όλους τους τύπους ιστοσελίδων και με όλες τις συσκευές.
 • Δεν χρειάζεται να έχετε δική σας ιστοσελίδα. Η εφαρμογή είναι εφικτό να λειτουργήσει και μόνη της με την προϋπόθεση ότι υπάρχει domain name.

Όπως όλες οι cloud εφαρμογές από την RM-Group, η Διαχείριση συντηρήσεων-επισκευών θα συμπληρώσει και θα βελτιώσει το επίπεδο υπηρεσιών που ήδη προσφέρετε. Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να ενημερώνονται άμεσα για την εξέλιξη και την ολοκλήρωση των εργασιών σας. Χωρίς περιττά τηλέφωνα και κυρίως χωρίς επιπλέον διακοπές από την εργασία σας. Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό σας!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Έλεγχος ολοκλήρωσης εργασιών

Η εφαρμογή ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα σας και προσφέρει στους πελάτες την δυνατότητα να ελέγχουν την πρόοδο των εργασιών με την εισαγωγή του κωδικού που έλαβαν μέσω e-mail κατά την παράδοση.

Ευελιξία υπηρεσιών και χρεώσεων

Η κάθε επισκευή, συντήρηση ή άλλη υπηρεσία λαμβάνει το δικό της μοναδικό αριθμό (ID). Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστες υπηρεσίες σε κάθε μία από τις επισκευές σας με τις επιμέρους χρεώσεις τους.

Διαχείριση παραστατικών

Με το ενσωματωμένο σύστημα έκδοσης παραστατικών, μπορείτε να ρυθμίσετε την εμφάνισή τους και τα αναγραφόμενα στοιχεία. Στην συνέχεια μπορείτε να τα τυπώσετε ή να τα αποστείλετε με e-mail.

Πληρωμές

Υποστηρίζονται online συναλλαγές μέσω PayPal και Authorize.Net. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε πληροφορίες πιστωτικών/χρεωστικών καρτών για offline επεξεργασία ή να εμφανίσετε τους λογαριασμούς σας (καταθέσεις, μεταφορές).

Responsive σχεδιασμός

Η φόρμα ενημέρωσης ενσωματώνεται με ευκολία σε οποιαδήποτε σελίδα. Είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και όλες τις αναλύσεις οθόνης λόγω του responsive σχεδιασμού της.

Ενημέρωση με e-mail και SMS

Το σύστημα υποστηρίζει την αποστολή αυτόματων μηνυμάτων με email. Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα ολοκλήρωσης των εργασιών. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης SMS κατόπιν αιτήματος.

Μεταφράσεις

Τα πεδία της εφαρμογής μεταφράζονται με ευκολία από το περιβάλλον διαχείρισης. Στην συνέχεια θα ενεργοποιήσετε την επιπλέον γλώσσα ώστε να την βλέπουν οι χρήστες-επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Επιπλέον ανάγκες και απαιτήσεις

Αν πιστεύετε ότι δεν καλύπτεστε από τις δυνατότητες της εφαρμογής, υπάρχει και η δυνατότητα custom προσαρμογής στις ανάγκες σας. Σημειώνουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις που θα καθοριστούν πριν την ανάθεση.

Δείτε πριν αγοράσετε!

Δυνατότητα επίδειξης

Επικοινωνήστε μαζί μας για δείτε από κοντά ή απομακρυσμένα όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διάρκεια συνδρομής

Οι εφαρμογές RM Cloud προσφέρονται με το μοντέλο Λογισμικού ως Υπηρεσία (Software as a Service / SaaS) με ελάχιστη διάρκεια τους 12 μήνες.

Επικοινωνήστε τώρα και επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές των εφαρμογών μας!

Εφαρμογές cloud από την RM Group