Διαχείριση γυμναστηρίου Cloud Gym Management

To Cloud Gym Management είναι μια ολοκληρωμένη, cloud εφαρμογή για την διαχείριση χώρων εκγύμνασης όπως γυμναστήρια, Health Clubs, Personal Training Studios, κολυμβητήρια κλπ. Διαθέτει:

  • Τέσσερα επίπεδα χρηστών: admin, οικονομική διαχείριση, trainer, μέλη.
  • Ημερολόγιο/αρχείο προπονήσεων.
  • Πρόγραμμα διατροφής για τα μέλη.
  • Διαχείριση συνδρομών.
  • Ομάδες μελών με δραστηριότητες και χρονοδιάγραμμα.
  • Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων, ειδοποιήσεων προς τα μέλη.
  • Διαχείριση των εγκαταστάσεων έχετε στην διάθεσή σας.

Η οργάνωση του Cloud Gym Management

Το Cloud Gym Management σας προσφέρει την δυνατότητα να οργανώσετε τα μέλη σας σε ομάδες (yoga, aerobics, κλπ). Οι ομάδες αυτές μπορούν να χωριστούν σε τμήματα (π.χ. πρωινά, βραδινά) με συγκεκριμένους προπονητές. Μπορείτε επίσης να ορίσετε αν θα απασχολούν συγκεκριμένες τοποθεσίες στις εγκαταστάσεις σας εφόσον το επιθυμείτε.

Γενικές ρυθμίσεις: Μόνον οι διαχειριστές έχουν πρόσβαση σε αυτές. Από εδώ θα ορίσετε νομισματική μονάδα ($, € κλπ.), PayPal ID για να δεχτείτε πληρωμές, μονάδες μέτρησης, τα στοιχεία της απόδειξης πληρωμής κ.ο.κ.

Πίνακας ελέγχου: Πρόσβαση με μία ματιά σε όλες τις ενότητες (modules) που έχετε ενεργοποιήσει. Ξεχωριστές αναφορές για την διαχείριση και ημερολόγιο με σημαντικά γεγονότα/ειδοποιήσεις.

Διαχείριση προπονήσεων (admin): Ο προπονητής μπορεί να ορίσει το πρόγραμμα προπονήσεων για τα μέλη. Δυνατότητα προσθήκης sets, επαναλήψεων, βάρους καθώς και εύρους ημερομηνιών σε κάθε δραστηριότητα.

Διαχείριση προπονήσεων (για τα μέλη): Τα μέλη βλέπουν αυτόματα το πρόγραμμα που τους ορίσατε και έχουν πρόσβαση στο ιστορικό των προπονήσεών τους. Οι γυμναστές τους έχουν με την σειρά τους πρόσβαση στα μέλη που τους αφορούν και το ιστορικό τους.

Σημαντικές ειδοποιήσεις: Εύκολη διαχείρηση για κάθε σημαντική ενημέρωση και ειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να τις αφήσετε να φαίνονται μόνιμα στο ημερολόγιο των μελών.

Μηνύματα: Μπορείτε να δημιουργήσετε και να στείλετε μηνύματα προς όλες τις ομάδες χρηστών (μέλη, προσωπικό) ή και στον καθένα χωριστά.

Αναφορές: Η ενότητα αυτή αποτυπώνει σε γραφήματα τον αριθμό των μελών ανά πρόγραμμα, τις παρουσίες/απουσίες ανά γκρουπ και μία συνοπτική αναφορά για τις πληρωμές τους ανά μήνα.

Newsletters: Αν το επιθυμείτε μπορείτε να συνδέσετε το CLOUD GYM MANAGEMENT με τον λογαριασμό σας στο MailChimp και να στέλνετε άμεσα newsletters σε όλα σας τα μέλη.

Πληρωμές: Η διαχείριση των πληρωμών είναι ιδιαίτερα απλή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα όλα σας τα έξοδα καθώς και τις εισπράξεις (εξοφλήσεις ή τμηματικές πληρωμές). Το σύστημα δέχεται και πληρωμές PayPal.

Κατάστημα και προϊόντα: Μπορείτε να καταχωρήσετε προϊόντα που προσφέρετε προς πώληση στα μέλη σας και να ορίσετε την διαθέσιμη ποσότητα με τις τιμές τους. Ξεκινήστε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας τώρα!

Apps για Android & iPhone

Apps για Android και iOS
Apps για Android και iOS

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση σε Android και iPhone με εξαιρετικά καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη. Τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν και να επεξεργάζονται προφίλ, συνδρομές, πληρωμές, το τμήμα τους και το πρόγραμμά εκγύμνασης απευθείας από το smartphone τους.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μέλη

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα μέλη με δυνατότητα προσθήκης ειδικών μετρήσεων για το καθένα από αυτά. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε αρχείο με τις φυσικές μετρήσεις που τους αφορούν.

Συνδρομές μελών

Ο διαχειριστής μπορεί να ορίσει διαφορετικά προγράμματα συνδρομής με διαφορετικά επίπεδα τιμών. Το κάθε ένα από αυτά μπορεί επίσης να έχει την δική του διάρκεια.

Προπονητές

Μπορείτε να ορίσετε όσους προπονητές χρειάζεστε καθώς και τους ρόλους τους από το admin. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε επιπλέον πληροφορίες καθώς και τις ειδικότητές τους.

Δραστηριότητες

Ορίστε τις δραστηριότητες του γυμναστηρίου (yoga, aerobics κλπ.) και συνδέστε τις με τις συνδρομές που προσφέρετε καθώς και το προσωπικό που τις πραγματοποιεί.

Τοποθεσίες/εγκαταστάσεις

Καταχωρήστε όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και συνδέστε τις με δραστηριότητες ή τμήματα ώστε να διαχειριστείτε άριστα τις κρατήσεις που γίνονται για αυτές.

Ομάδες

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε ομάδες. Ομαδοποιήστε τα μέλη ανά δραστηριότητα όπως yoga, aerobics κλπ. και ορίστε γυμναστές σε κάθε ένα από αυτά.

Τμήματα

Ορίστε τμήματα για τις δραστηριότητες μέσα στην ημέρα (π.χ. πρωινά, απογευματινά) με ακριβή ώρα έναρξης/λήξης, προσωπικό που τις πραγματοποιεί και την τοποθεσία που λαμβάνουν χώρα.

Πρόγραμμα διατροφής

Ορίστε πρόγραμμα διατροφής για τα μέλη καθώς και το χρονικό διάστημα που θα το ακολουθήσουν. Δυνατότητα ημερήσιας διαχείρισης για το κάθε μέλος χωριστά.

Παρουσιολόγιο

Διαχειριστείτε τις παρουσίες των γυμναστών και των μελών και κρατήστε κρατήστε αρχείο για κάθε ένα από τα group που έχετε ορίσει.

Οικονομική διαχείριση

Ορίστε άτομα με πρόσβαση στις συνδρομές και τα έξοδα της επιχείρησης. Μπορούν να επεξεργαστούν τα στοιχεία αυτά και να δουν όλες τις σχετικές αναφορές.

Δείτε πριν αγοράσετε!

Δυνατότητα επίδειξης

Επικοινωνήστε μαζί μας για δείτε από κοντά ή απομακρυσμένα όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διάρκεια συνδρομής

Οι εφαρμογές RM Cloud προσφέρονται με το μοντέλο Λογισμικού ως Υπηρεσία (Software as a Service / SaaS) με ελάχιστη διάρκεια τους 12 μήνες.

Επικοινωνήστε τώρα και επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές των εφαρμογών μας!

Εφαρμογές cloud από την RM Group