RM-Group internet services

Hospitality-3Η χώρα μας υποδέχθηκε 23,6 εκατομμύρια επισκεπτών το 2015 παρουσιάζοντας αύξηση 7,1% (πηγή: sete.gr). Το υψηλό αυτό νούμερο αποδεικνύει ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί δημοφιλή προορισμό παρά την οικονομική κρίση. Ο τουρισμός μας εξελίσσεται συνεχώς και ίσως αυτό το γεγονός εξηγεί πως μία νέα τεχνολογία όπως η ψηφιακή σήμανση,  εξαπλώθηκε παντού ακόμα και όταν βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο. Σήμερα πολλά αεροδρόμια, μουσεία, ξενοδοχεία και άλλοι χώροι όπου κινούνται οι τουρίστες, διαθέτουν οθόνες με:

Εικόνες και video υψηλής ευκρίνειας για το καλωσόρισμα ή την ενημέρωση των επισκεπτών. Αν μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, φανταστείτε την αποτελεσματικότητα μιας HD εικόνας ή, ακόμα καλύτερα, ενός video HD στον επισκέπτη που το βλέπει. Οι δυνατότητες και τα οφέλη είναι απλά άπειρα!

Διαδραστικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού, σε δήμους, μουσεία, ξενοδοχεία κ.ο.κ. Όσο καταρτισμένο κι αν είναι το προσωπικό που απασχολείτε, μερικές φορές οι οθόνες αφής είναι ανεκτίμητες για τους τουρίστες καθώς τους βοηθούν να βρουν γρήγορα αυτό που ζητούν στην δική τους γλώσσα!Hospitality-4

Ένδειξη καιρού. Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν τουρίστα σε μία ξένη χώρα είτε βρίσκεστε σε λιμάνι, αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο. Το πρώτο και βασικό πράγμα που σας απασχολεί είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες, σωστά; Υπάρχει και αυτό το πρόσθετο.

Προωθητικά μηνύματα. Αεροδρόμια, λιμάνια, δήμοι, ξενοδοχεία ακόμα και χώροι εστίασης μπορούν να πραγματοποιούν προωθητικές ενέργειες (εκπτώσεις, Happy Hours, προώθηση συγκεκριμένων συνεργατών-εταιριών κ.ο.κ.) εκτοξεύοντας τις πωλήσεις τους.

Η ψηφιακή σήμανση στο δικό σας ξενοδοχείο

Hospitality-2Τα παραπάνω και πολλά άλλα (μηνύματα ανάγκης, ρολόι, live TV, events κ.ο.κ.) μπορούν να είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα σε μία ή περισσότερες οθόνες των οποίων η διαχείριση γίνεται και απομακρυσμένα. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι το κόστος είναι υψηλό γιατί απλώς κάνετε λάθος.

Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό και δεν έχει ακόμα απολαύσει τα πολλαπλά οφέλη της ψηφιακής σήμανσης, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το φοβερό εργαλείο! Τα υπόλοιπα θα σας τα πούμε με ενθουσιασμό από κοντά.