RM-Group internet services

sinema-5

Οι μεγάλες αλυσίδες σινεμά χρησιμοποιούν ήδη την ψηφιακή σήμανση γιατί έχουν αντιληφθεί τα οφέλη της. Ανήκουν μάλιστα στους χώρους που την εξέλιξαν στην σημερινή της μορφή καθώς η ψυχαγωγία είναι συνδεδεμένη με εντυπωσιακές εικόνες που έχουν σκοπό να τραβήξουν την προσοχή. Μια ματιά στις φωτογραφίες αυτού του άρθρου θα σας θυμίσει ότι αντίστοιχα παραδείγματα έχετε δει ήδη.

Δώστε άμεσα τις σημαντικές πληροφορίες. Οι πελάτες σας σίγουρα θέλουν να ξέρουν άμεσα βασικές πληροφορίες οι ώρες παραστάσεων για το θέατρο ή των προβολών για το σινεμά καθώς και το όνομα του έργου ή της ταινίας αντίστοιχα. Αν έχετε ένα θερινό σινεμά και είναι μία συννεφιασμένη μέρα η προβολή της πρόβλεψης καιρού για της επόμενες ώρες, ειδικά αν ακολουθεί βελτίωση, θα βοηθήσει εσάς αλλά θα εκτιμηθεί και από τους πελάτες σας.

Άμεση επικοινωνία προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση του προσωπικού π.χ. μέσω κυλιόμενων μηνυμάτων χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε το προωθητικό υλικό που ήδη δείχνετε στους πελάτες σας. Τα κυλιόμενα μηνύματα χρησιμοποιούνται συχνά και για τους πελάτες π.χ. όταν υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη μιας θεατρικής παράστασης.sinema-1

Διαδραστικές οθόνες. Είναι σχεδόν απαραίτητες αν έχετε έναν μεγάλο χώρο όπου ο πελάτης πιθανόν να χρειαστεί βοήθεια για να εντοπίσει την αίθουσα που τον ενδιαφέρει. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται από πολλούς και σαν ερωτηματολόγια ικανοποίησης για την εμπειρία που πρόσφερε ο συγκεκριμένος χώρος.

sinema-2Ροές κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Οι νεότερες λατρεύουν τα μέσα δικτύωσης και είναι ένας καλός τρόπος να τραβήξετε την προσοχή τους. Χρησιμοποιήστε την ροή του δικού σας λογαριασμού (Facebook, Twitter κλπ.) στις οθόνες σας και αυξήστε τους δικούς σας followers που θα ενημερώνονται έγκαιρα για νέες προβολές ή προσφορές. Μην ξεχνάτε ότι τα δικά τους θετικά σχόλια δεν θα είναι μόνο επιβράβευση για την ποιότητα της εμπειρίας που προσφέρατε αλλά και διαφήμιση στα μάτια αυτών που ήρθαν πρώτη φορά.

Η ψηφιακή σήμανση στο δικό σας σινεμά ή θέατρο

Αν είστε ιδιοκτήτης κάποιου συνοικιακού σινεμά ή θεάτρου ελπίζουμε να μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι η ψηφιακή σήμανση προορίζεται μόνο στις μεγάλες αλυσίδες ή ότι πρόκειται για μία ακριβή υπηρεσία. Τα παραπάνω ήταν μερικά μόνο παραδείγματα από τις πολλές δυνατότητες (media RSS, video, μουσική, ζωντανή ροή, live TV κλπ.) που μπορείτε να εφαρμόσετε στον δικό σας χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί πως η RM GROUP θα σας βοηθήσει οικονομικά και αποτελεσματικά να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.