RM-Group internet services

etairiki-epikoinonia-1Η γρήγορη και έγκαιρη εταιρική επικοινωνία, ειδικά σε εταιρείες με αυξημένο αριθμό υπαλλήλων, αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Η ψηφιακή σήμανση σας προσφέρει ένα επιπλέον, εξαιρετικά σημαντικό εφόδιο για την ενημέρωση των υπαλλήλων σας σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η τοποθέτηση μίας ή περισσότερων οθονών στα σημεία όπου κινούνται συχνότερα και θα έχετε στην διάθεσή σας:

Ενημερωμένο προσωπικό. Κάθε μεγάλη επιχείρηση έχει σημεία που συγκεντρώνεται το προσωπικό για να κάνει διάλειμμα. Μία μόνο οθόνη αρκεί για να κρατήσετε τους υπαλλήλους σας ενημερωμένους σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για την επικαιρότητα (live TV), είτε για τα νέα της ημέρας για την εταιρεία, είτε απλώς για μία ανακοίνωση.

Αποδοτικές μεταδόσεις. Θέλετε να δώσετε κίνητρο στο προσωπικό σας με αποσπάσματα κειμένων διασημοτήτων; Να τονώσετε το ηθικό τους με ένα HD Video ή με φανταστικές HD εικόνες; Γίνεται και αυτό. Εύκολα, απλά μα, πάνω από όλα, οικονομικά!

Προχωρημένα εργαλεία. Η εταιρεία σας διαθέτει πολλά τμήματα και στελέχη; Τότε ίσως σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος ένας ψηφιακός κατάλογος των γραφείων και των υπαλλήλων που βρίσκονται σε αυτά. Και δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να ενημερώνετε εύκολα και άμεσα όσες αλλαγές/προσθήκες θελήσετε!etairiki-epikoinonia-4

Δείκτες ανάπτυξης. Τα γραφήματα είναι ένας αποτελεσματικότατος τρόπος να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στους επισκέπτες και το προσωπικό σας. Και ναι, μπορείτε να δείξετε και αυτά!

Εύκολος συγχρονισμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συμμετέχετε σε κάποια έκθεση; Είστε με την ομάδα σας στο εξωτερικό και κλείσατε μόλις μια σημαντική συμφωνία για το μέλλον και την ευημερία της εταιρίας σας; Ενημερώστε άμεσα το προσωπικό σας μέσω της ροής κοινωνικών μέσων που δείχνετε στις οθόνες σας εντός της εταιρείας. Είναι και πελάτες στον χώρο για να μάθουν τα καλά νέα; Ακόμα καλύτερα!

Η εταιρική επικοινωνία χρειάζεται την ψηφιακή σήμανση

etairiki-epikoinonia-3Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα μέρος από όσα μπορείτε να δείξετε ταυτόχρονα ή σε σειρά στις δικές σας οθόνες. Υπάρχουν αρκετά ακόμα πρόσθετα (ροή μετοχών, ρολόι, google calendar, google drive κλπ) για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο στις ανάγκες σας. Το μόνο που έχετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα της RM Group για να κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα.