RM-Group internet services

psifiaki-simansi-aytokinita-1

Η ψηφιακή σήμανση ήρθε για να ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών σε επίσημες αντιπροσωπείες ή/και σε μάντρες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ανάλογα με τον χώρο που έχετε στην διάθεσή σας και, φυσικά, τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή και περισσότερες οθόνες για να δείξετε:

Συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων ώστε να τραβήξετε το ενδιαφέρον των πελατών σας σε νέες αφίξεις ή σε συμφέρουσες προσφορές.

Ροή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σύστασης στον υποψήφιο πελάτη από τις δεκάδες-εκατοντάδες-χιλιάδες θετικές αξιολογήσεις από τους προηγούμενους ικανοποιημένους πελάτες σας. Ακόμα και οι πλέον συντηρητικοί παραδέχονται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο νέος τρόπος σύστασης.

Διαδραστικούς χάρτες με οθόνες αφής. Έχετε μεγάλη έκθεση ή μάντρα; Γιατί να μην δώσετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να εντοπίσουν το τμήμα ή ακόμα και το αυτοκίνητο της επιλογής τους χωρίς να περιμένουν το προσωπικό σας που είναι απασχολημένο;

Τήρηση προτεραιότητας. Αν έχετε και τμήμα Service ή ανταλλακτικών μπορείτε να κρατήσετε τα ονόματα ή τις πινακίδες των πελατών σας για να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και να ενημερωθούν μόλις το αυτοκίνητο/ανταλλακτικό φτάνει στον χώρο παραλαβής/τιμολόγησης.psifiaki-simansi-aytokinita-3

Ψηφιακή σήμανση και αυτοκίνητα

Όλα τα παραπάνω είναι μερικές μόνο πρόσθετες λειτουργίες της ψηφιακής σήμανσης που χρησιμοποιούνται επιτυχώς (μαζί με άλλες όπως QR Code, MRSS, κατάλογος, live feeds, ένδειξη καιρού, ρολόι κ.α.) σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, συνεργεία και παρόμοιους χώρους σε όλον τον κόσμο. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή/και συνδυαστικά ενισχύοντας τις πωλήσεις σας και το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε στον χώρο σας.

Μην μένετε στάσιμοι στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Χρησιμοποιήστε τα σύγχρονα και οικονομικά εφόδια που σας δίνονται και μεγιστοποιήστε την απόδοση των χρημάτων που ούτως ή άλλως επενδύετε.

Οι εκπρόσωποι της RM Group είναι στην διάθεσή σας για ερωτήσεις, απορίες ή ιδέες που μπορεί να έχετε για την ψηφιακή σήμανση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποί μας θα χαρούν να σας ακούσουν και να προτείνουν λύσεις που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.