Προώθηση ιστοσελίδων

adwordsΗ διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι το πιο ισχυρό εργαλείο marketing των τελευταίων χρόνων. Αυτό συμβαίνει διότι το διαδίκτυο δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς όπως οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης. Δηλαδή μπορείτε να διαφημίσετε την εταιρεία σας σε όλη την χώρα, ή ακόμα και σε όλο τον κόσμο με πολύ μικρό κόστος, κάτι το οποίο θα ήταν αδύνατο ή υπερβολικά ακριβό με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης.

Επίσης ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα της online διαφημισης είναι οτι μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των διαφημίσεων σας (πχ ποιές λέξεις κλειδιά είναι πιο αποδοτικές), και έτσι να διαμορφώνετε ανάλογα την καμπάνια σας κάτι ανέφικτο για τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης. Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι τις διαφημίσεις σας τις βλέπουν μόνο όσοι ψάχνουν κάτι σχετικό. Για παράδειγμα αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση για “νερό”, θα εμφανιστούν μόνο οι σχετικές διαφημίσεις και δεν πρόκειται να βγουν αποτελέσματα για άλλες λέξεις. Αυτό καθιστά την διαφήμιση στο διαδίκτυο ως μια από τις πιο στοχευμένες και αποδοτικές μεθόδους.

Τα πλέον αποδοτικά μέσα για online διαφήμιση αυτή τη στιγμή είναι το Google και το Facebook, τα οποία έχουν καθημερινά εκατομμύρια επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα:

Google AdWords

Μπορείτε να έχετε οικονομική διαφήμιση από μόλις 20€. Ορίζετε εσείς τον ημερήσιο προϋπολογισμό ώστε ποτέ να μην μπείτε σε απρόσμενα έξοδα. Οι διαφημήσεις εμφανίζονται σε διάφορα μέσα, όπως σε ιστοσελίδες και πάνω και δεξιά από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Χρεώνεστε μόνο για κάθε επισκέπτη που κάνει κλικ στη διαφήμιση άρα είστε σίγουροι πως αυτός που σας επισκέφθηκε τον ενδιέφερε το αντικείμενο σας και επισκέφθηκε την ιστοσελίδα σας.

Στοχευμένη διαφήμιση

Θέλετε να δείτε την ιστοσελίδα σας να διαφημίζεται σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες όπως για παράδειγμα στο tromaktiko? Με την υπηρεσία μας για στοχευμένη διαφήμιση μπορούμε να σας το παρέχουμε. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Facebook

Μπορείτε να έχετε οικονομική διαφήμιση από μόλις 30€, ορίζετε εσείς τον ημερήσιο προϋπολογισμό ώστε ρυθμίζετε τα έξοδα σας. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε διάφορα σημεία όπως στα δεξιά των σελίδων του Facebook.

 

Eπιλέγοντας το διαδικτυακό μάρκετινγκ για την προώθηση της ιστοσελίδας σας, έχετε πληρώρα πλεονεκτημάτων όπως:

  • – Άμεση έναρξη της διαφημιστικής σας καμπάνιας
  • – Πολύ μικρό κόστος διαφήμισης ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • – Στοχευμένη διαφήμιση
  • – Μεγαλύτερο κοινό
Scroll Up