• 15Αυγ’ 17

  Διαχείριση Κρατήσεων Εστιατορίων

  Δημοσιεύτηκε από τον σε Εφαρμογές Cloud

  Η cloud εφαρμογή Διαχείρισης Κρατήσεων Εστιατορίων (Restaurant Cloud System) σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα 24ωρο σύστημα κρατήσεων για τον χώρο σας δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν.

  Μέσα από ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον, ο διαχειριστής μπορεί δημοσιεύσει έναν διαδραστικό χάρτη με κάτοψη των τραπεζιών του εστιατορίου, την χωρητικότητά τους και την διαθεσιμότητα συγκεκριμένων από αυτά. Μπορεί επίσης να ορίσει τις ημέρες και ώρες εργασίας καθώς και πληθώρα αυτοματισμών που ποικίλουν από επιχείρηση σε επιχείρηση. Μπορεί π.χ. να θέλετε να ορίσετε μέγιστο χρόνο απασχόλησης για την κράτηση ή συγκεκριμένο διάστημα στο οποίο πρέπει να πραγματοποιηθεί.

  Ένας από τους σημαντικούς αυτοματισμούς του προγράμματος είναι ότι λειτουργεί ως βάση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι σας επιτρέπει την διαχείριση των στοιχείων που αφήνουν οι πελάτες σας για μελλοντική εκτέλεση προωθητικών ενεργειών που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας!

  Η εφαρμογή Διαχείρισης Κρατήσεων Εστιατορίων είναι απόλυτα συμβατή με όλους τους τύπους ιστοσελίδων και με όλες τις συσκευές όπως όλες οι cloud εφαρμογές της RM-Group. Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να ελέγχουν την διαθεσιμότητα των τραπεζιών σας, να επιβεβαιώνουν και να πληρώνουν την κράτησή τους online.