• 15Αυγ’ 17

    Διαχείριση Κρατήσεων Δωματίων

    Δημοσιεύτηκε από τον σε Εφαρμογές Cloud

    Η cloud εφαρμογή Διαχείρισης Κρατήσεων Εκδηλώσεων (Event Booking Calendar) σας επιτρέπει να καταχωρείτε εκδηλώσεις, επαναλαμβανόμενες ή μη, όπως μαθήματα, σεμινάρια, συνέδρια, συναυλίες κλπ. Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν εγγραφή σε αυτές μέσα σε ένα απλό και φιλικό περιβάλλον.

    Ο διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένες φόρμες κράτησης , να συλλέξει τα στοιχεία των ενδιαφερομένων, να καθορίσει τους όρους χρήσης και να δεχτεί τις πληρωμές αν απαιτούνται. Τα εισιτήρια επικυρώνονται μέσω κωδικού ή γραμμωτού κώδικα (barcode) και βγαίνουν σε αρχείο μορφής PDF στο οποίο μπορείτε να ορίσετε εικόνα-φόντο που να υποστηρίζει την εταιρική σας ταυτότητα.

    Η εφαρμογή Διαχείρισης Κρατήσεων εκδηλώσεων είναι απόλυτα συμβατή με όλους τους τύπους ιστοσελίδων και με όλες τις συσκευές όπως όλες οι cloud εφαρμογές της RM-Group. Δώστε την δυνατότητα στους χρήστες σας να κάνουν κράτηση για μία εκδήλωση ή μια σειρά εκδηλώσεων online και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.