RM-Group internet services

ektheseis-kai-emporika-kentra-2Είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο σε χώρους που φιλοξενούν εκθέσεις ή σε εμπορικά κέντρα να υπάρχουν σημεία προβολής και διαφήμισης, ειδικά σε κοινόχρηστους χώρους όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ροή επισκεπτών. Μέχρι πρότινος αυτό γινόταν με μεγάλες, εντυπωσιακές αφίσες η πλειοψηφία των οποίων κατέληγε στα σκουπίδια. Η ψηφιακή σήμανση ήρθε να το αλλάξει αυτό:

Προσεγγίστε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Η διαφήμιση αποτελεί την κύρια λειτουργία στις οθόνες ψηφιακής σήμανσης γιατί περνά καλύτερα το μήνυμά σας στους σωστούς αποδέκτες, στον σωστό χώρο, την σωστή στιγμή. Ταυτόχρονα, το περιεχόμενο με εικόνες και video υψηλής ανάλυσης ομορφαίνει και εξυγχρονίζει τον περιβάλλοντα χώρο.

Εντυπωσιακά και διαδραστικά γραφικά. Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει συνδυασμούς και εναλλαγές εικόνων και video υψηλής ανάλυσης (HD). Μπορείτε έτσι να τραβήξτε την προσοχή των επισκεπτών που περιφέρονται στον εκθεσιακό χώρο ή το εμπορικό κέντρο που βρίσκεστε.

ektheseis-kai-emporika-kentra-3Κερδίστε τις εντυπώσεις σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Είτε βρίσκεστε σε εκθεσιακό περίπτερο, είτε σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, οι πιθανότητες λένε ότι θα περιβάλλεστε από τους ανταγωνιστές σας. Ο ψηφιακός τρόπος διαφήμισης (π.χ. οθόνες που παίζουν απλώς ένα εταιρικό video, ή δείχνουν ένα best seller προϊόν) χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια. Ξεχωρίστε επιλέγοντας το πρόγραμμά μας και τις εξαιρετικές επιπλέον δυνατότητες που σας δίνει και εδραιώστε την θέση σας!

ektheseis-kai-emporika-kentra-4Επικοινωνήστε σημαντικά μηνύματα. Μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να προσφέρετε μία επιπλέον έκπτωση μόνο για τις επόμενες 2 ώρες ή μόνο για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν εντός της έκθεσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία εικόνα και το μήνυμα θα βρει άμεσα όλους τους αποδέκτες. Ακόμα και αυτούς που δεν μίλησαν ακόμα με τους πωλητές σας!

Κάθε έκθεση ή εμπορικό κέντρο χρειάζεται ψηφιακή σήμανση

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα πρόσθετα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να ενισχύσετε την παρουσία και τις πωλήσεις σας. Υπάρχουν αρκετά ακόμα διαθέσιμα (QR code, κοινωνικές ροές, ρολόι, καιρός κλπ) που ενδεχομένως να συνδυάζονται ακόμα καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Μην καθυστερείτε άλλο. Επικοινωνήστε τώρα με την ομάδα της RM Group και ενημερωθείτε άμεσα για τις δυνατότητες της ψηφιακής σήμανσης στον δικό σας κλάδο. Θα χαρούμε να τα πούμε και να ακούσουμε τις δικές σας ιδέες!