RM-Group internet services

Στην σελίδα “Δωρεάν Εργαλεία” θα βρείτε διάφορες χρήσιμες εφαρμογές που προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε πελάτες ή επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Εύρεση διεύθυνσης IP

Η διεύθυνση IP (Internet Protocol) είναι ένας μοναδικός αριθμός που παίρνει ο υπολογιστής μας κάθε φορά που είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Με απλά λόγια είναι κάτι σαν τον αριθμό της ταυτότητάς μας ή σαν την διεύθυνση του σπιτιού μας σε ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας (π.χ. στον εντοπισμό ατόμων που διαπράττουν παρανομίες στο διαδίκτυο) αλλά και για την ρύθμιση απομακρυσμένων συνδέσεων στον υπολογιστή μας. Μπορεί για παράδειγμα να θέλουμε να συνδεόμαστε απομακρυσμένα για να βλέπουμε ή να αποθηκεύουμε αρχεία στον προσωπικό μας υπολογιστή. Ή να θέλουμε να βάλουμε κάμερες στον επαγγελματικό μας χώρο τις οποίες να βλέπουμε από την οικία μας. Εκεί ακριβώς είναι που θα φανεί χρήσιμος ο εντοπισμός της.

Ο εντοπισμός της διεύθυνσης IP είναι μια απλή διαδικασία και υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες στο internet που μπορούν να σας βοηθήσουν να την δείτε. Δημιουργήσαμε ένα αντίστοιχο δικό μας εργαλείο για να διατηρούμε τους επισκέπτες μας στο ασφαλές περιβάλλον των servers της RM GROUP. Δοκιμάστε το, είναι εντελώς δωρεάν.

Σημαντικό: Ο μόνος λόγος που βάλαμε την σχετική φόρμα είναι για την περίπτωση που θέλετε άμεσα να προωθήσετε την διεύθυνσή σας σε έναν τεχνικό. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται κατά την έξοδό σας από την σελίδα. Αν παρόλα αυτά διστάζετε να συμπληρώσετε την φόρμα, επιλέξετε όλον τον αριθμό και χρησιμοποιήστε την λειτουργία αντιγραφής (ctrl+C)/επικόλλησης (ctrl+V).