Δωρεάν εργαλεία της RM-Group

Επιδιώκουμε συνειδητά την αύξηση/αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας γιατί γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια επιπλέον εξόδων. Κάποια από τα εργαλεία μας είναι διαθέσιμα και για το ευρύ κοινό εντελώς δωρεάν:

Δωρεάν αποστολή μεγάλων αρχείων

Όλο και πιο πολλοί από εμάς έχει τύχει να χρειαστεί έστω μία φορά να στείλουμε αρχεία μεγάλου μεγέθους όπως (εικόνες, video, κλπ) που ξεπερνούν το μέγεθος που μπορούμε να στείλουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.  Επιπλέον, αν η αποστολή γίνεται προς εταιρικούς λογαριασμούς (π.χ. info@site-tou-paralipti.gr) ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στην λήψη όπως π.χ. αυτόματη απόρριψη μηνυμάτων που ξεπερνούν τα 2MB.

Το πρόβλημα λύνεται με την cloud εφαρμογή μας στην διεύθυνση steile.gr. Είναι αντίστοιχη του WeTransfer με την μόνη διαφορά ότι ανήκει 100% σε εμάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα αρχεία σας ως το όριο των 2Gb συμπληρώνοντας το email σας και το αντίστοιχο του παραλήπτη.

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, ο παραλήπτης θα λάβει ενημέρωση για το αρχείο που τον περιμένει με την υποχρέωση να το κατεβάσει εντός 7 ημερών. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται μετά το πέρας αυτού του διαστήματος. H διαδικασία είναι κρυπτογραφημένη και απόλυτα ασφαλής. Τα email που συμπληρώνονται δεν αποθηκεύονται για άλλη χρήση και διαγράφονται κατά την έξοδό σας από την εφαρμογή.

Δωρεάν παρακολούθηση λειτουργίας ιστοσελίδας

Είναι λογικό οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές να ανησυχούν μήπως κάποια στιγμή βρεθεί η ιστοσελίδα τους εκτός λειτουργίας. Μπορεί να πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό blog, για μία σελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας που θα έχει απώλειες εσόδων από διαφημίσεις ή για μία επαγγελματική/εμπορική ιστοσελίδα που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, κατανοούμε ΑΠΟΛΥΤΑ την ανησυχία σας και φροντίσαμε και για αυτό!

Είτε είστε πελάτες της RM-Group είτε όχι, μπορείτε να γραφτείτε εντελώς δωρεάν στο Online1.gr και ενημερωθείτε άμεσα την στιγμή που η σελίδα σας βγει offline. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δωρεάν επεξεργαστής φωτογραφιών

Τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Άλλοι τα χρειάζονται για να επεξεργαστούν φωτογραφίες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι για να δουλέψουν υλικό για την ιστοσελίδα τους ή το προωθητικό έντυπο που ετοιμάζει η εταιρεία τους.

Αν η χρήση που κάνετε δεν είναι τόσο συχνή και απαιτητική ή αν απλά δεν θέλετε να επιβαρύνετε τον υπολογιστή σας με βαριά προγράμματα τέτοιου είδους, έχουμε και πάλι την λύση! Μπείτε στο xromatizo.gr και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας ή χρησιμοποιήστε αυτές που είναι ήδη διαθέσιμες εκεί.

Εύρεση διεύθυνσης IP

Η διεύθυνση IP (Internet Protocol) είναι ένας μοναδικός αριθμός που παίρνει ο υπολογιστής μας κάθε φορά που είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Με απλά λόγια είναι κάτι σαν τον αριθμό της ταυτότητάς μας ή σαν την διεύθυνση του σπιτιού μας σε ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας (π.χ. στον εντοπισμό ατόμων που διαπράττουν παρανομίες στο διαδίκτυο) αλλά και για την ρύθμιση απομακρυσμένων συνδέσεων στον υπολογιστή μας. Μπορεί για παράδειγμα να θέλουμε να συνδεόμαστε απομακρυσμένα για να βλέπουμε ή να αποθηκεύουμε αρχεία στον προσωπικό μας υπολογιστή. Ή να θέλουμε να βάλουμε κάμερες στον επαγγελματικό μας χώρο τις οποίες να βλέπουμε από την οικία μας. Εκεί ακριβώς είναι που θα φανεί χρήσιμος ο εντοπισμός της.

Ο εντοπισμός της διεύθυνσης IP είναι μια απλή διαδικασία και υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες στο internet που μπορούν να σας βοηθήσουν να την δείτε. Δημιουργήσαμε ένα αντίστοιχο δικό μας εργαλείο για να διατηρούμε τους επισκέπτες μας στο ασφαλές περιβάλλον των servers της RM GROUP. Δοκιμάστε το, είναι εντελώς δωρεάν.

Σημαντικό: Ο μόνος λόγος που βάλαμε την σχετική φόρμα είναι για την περίπτωση που θέλετε άμεσα να προωθήσετε την διεύθυνσή σας σε έναν τεχνικό. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται κατά την έξοδό σας από την σελίδα. Αν παρόλα αυτά διστάζετε να συμπληρώσετε την φόρμα, επιλέξετε όλον τον αριθμό και χρησιμοποιήστε την λειτουργία αντιγραφής (ctrl+C)/επικόλλησης (ctrl+V).

Scroll Up